Businessprisen 2024-02-20T14:09:12+00:00

BUSINESSPRISEN

Businessprisen ’Grubleren – EXECUTE’ påskønner en virksomhed, gruppe, team eller person, som har gjort en særlig indsats for at udvikle sig gennem gennemtænkt, planlagt EKSEKVERING.

Prisen er stiftet af PEAK³ i 2016 med et ønske om at sætte fokus på eksekvering af planlagt handling.

Hvem kan modtage prisen?
Prisen uddeles til en virksomhed, gruppe, team eller person, som har gjort en særlig indsats ved at tænke over tingene, planlægge og eksekverer. Kort sagt en ’grubler’, der fremstår som rollemodel over for kolleger, andre teams og kunder ved sin evne til at dele viden, være ekspert og ikke mindst sætte handling bag.

Prismodtager får en vandrepris og et diplom, som afleveres året efter modtagelsen. Diplomet er prismodtagers ejendom.

Hvem kan indstille til prisen – og hvordan?
Alle, som ønsker at indstille en prismodtager til prisen, kan indsende en motiveret indstilling af en prismodtager eller en ansøgning om selv at modtage Businessprisen til PEAK³ på niels@peak3.dk.

Hvad er deadline for at indstille til den næste pris?
Deadline for indstillingen eller ansøgningen er medio marts hvert år.

Download indstillingsblanket
Download “Hvad er Grubleren?”
Program for vækst & ledelse 2024

Hvornår og hvor uddeles prisen?
Businessprisen er en vandrepris, som uddeles hvert år i april, og som overrækkes af Borgmester i Brønderslev Mikael Klitgaard på konferencen Vækst og Ledelse i Brønderslev Hallerne.

Priskomité

Priskomitéen består p.t. af:

Jan Varberg, ejer Varberg Management ApS, arbejder med headhunting, Search & Selection, outplacement, udvikling af organisationer og mennesker. Etik og moral er æresbegreber og sættes højere end alt andet

Niels M. Christiansen, PEAK³ er uddannet Ingeniør, MBA in Strategic management, Bestyrelsesuddannet og Mediator. I min egen virksomhed PEAK³ har jeg siden 2009 arbejdet med meningsfyldt udvikling i danske virksomheder. Er eksternt bestyrelsesmedlem og arbejder med interims- og konsulentopgaver i organisationsudvikling.

Rasmus er Adm. direktør & Partner i reklamebureauet Gotcha og har et stærkt fokus på strategisk funderede kommunikationsløsninger, som er indsigtsbaserede i kernen samt kreative og effektfulde i eksekveringen. Med mere end 10 års erfaring med strategi, branding, kommerciel udvikling og kreative koncepter i Danmark og udland har Rasmus skabt solide resultater og kæmper troligt for at levere løsninger, hvor branding, brugeroplevelse og bundlinje når nye højder.

  • sidste års vinder af businessprisen ’Grubleren – EXECUTE’
  • Morten Brandborg CEO Green Instruments A/S

Tidligere prismodtagere

  • 2016 Carsten Greiffenberg
  • 2017 Gotcha
  • 2018 Kurt Bech Christensen, CEO Brüel Systems A/S
  • 2019 Søren Hansen, Direktør Bentax A/S
  • 2020 Jørgen Brix Kronborg, Adm. direktør Actas A/S
  • 2021 Lasse Buhl Nielsen, Direktør Vinduesgrossisten A/S
  • 2022 prisen ikke udleveret grundet Corona
  • 2023 TEAM Green Instruments A/S
Tilmelding