Referencer 2018-03-21T14:52:13+00:00

REFERENCER

Læs nogle af mine kunders udtalelser om hvordan jeg har hjulpet dem.

Charlotte Vangsgaard, administrationschef hos ITSecurity A/S og Executive MBA

”Jeg har igennem flere år haft fornøjelsen af at arbejde sammen med Niels. Niels er som person utrolig empatisk og har stor forståelse for de personer, han arbejder med, og hvilken ”virkelighed” de måtte have, således alle er ’committet’ til en given opgave.

Jeg oplever altid med Niels at være i gode hænder. Han har altid en løsning, en metode, et eksempel, en teori eller en bog, man bør læse, klar som svar, så man kan komme i mål med sine strategiske udfordringer. Jeg har arbejdet med Niels både i bestyrelsesøjemed, hvor han påtager sig stort ansvar med et naturligt fokus på eksekvering, men også som rådgiver i mange andre henseender.

Ved udarbejdelse af forretningsstrategier har Niels bl.a. ageret som proceskonsulent til UG, hvor han besidder evnen til at drive hele processen fra analysekortlægningen til eksekveringen. Jeg kan til en hver tid anbefale Niels både til bestyrelsesarbejde, som proceskonsulent og rådgiver i forbindelse med bl.a. forretningsstrategier, konflikthåndteringer og meget mere.”

Flemming Laursen, tidligere CEO, Maskinfabrikken Fuglsang A/S

”Niels er en person, der med et meget højt engagement involverer sig i de opgaver, han påtager sig. Han er vedholdende og sætter store forventninger til både sig selv og sine omgivelser.

Niels har en høj grad af følelsesmæssig intelligens, hvilket vil sige, at han har empati for sine medmennesker og dermed har forståelse og værktøjer til at lede dem i den retning, der er aftalt.”

Lars Ibsen, tidligere EVP sales & marketing, LOGSTOR A/S

“Niels er som chef inspirerende og højt motiverende, hvilket sammen med evnen til at coache også har været kendetegn som kollega. Han bruger tid på at få overblik, hvilket han altid har sammen med en fantastisk evne til at være målrettet og fokuseret og får hermed opgaverne i mål.”

Janne Kiel, tidligere salgsdirektør, MT Højgaard a/s, forretningsområde Byggeri

”Niels Christiansen har gennem en årrække fra 2004 – 2008 været engageret hos MT Højgaard a/s. Niels Christiansen har haft forskellige funktioner, dels med at udvikle salgsstyrken og dels som businesscoach af forskellige medlemmer af direktionen.

Niels Christiansen var et fund for MT Højgaard a/s og var selve anledningen til, at vi valgte ham til opgaven med at udvikle salgsstyrken. Samtidigt og efterfølgende udviklede det sig til coaching af flere af direktionens medlemmer. Niels nød en meget stor tillid i hele virksomheden.”